KLOW.jpg
YjuKtd3j1Huz-original.jpg
IMG_1216.jpg
nolah 2 bn.jpg
solar.jpg
Iro Aka.jpeg
KLOW.jpg

KORNÉL KÓVACS (SWE)


SCROLL DOWN

KORNÉL KÓVACS (SWE)


Nascut en 1985 a Estocolm, de pares hongaresos, Kornél Kovács va començar a vincular-se a la múscia des d'una edat molt primerenca i ha continuat fins a l'actualitat.

Una sorprenent novetat a Red Bull Music Academy al 2008 va ser seguida per la formació de Studio Barnhus amb els seus coneguts d'Estocolm: Axel Boman i Petter Nordkvist. Al principi, en un espai d'estudi, aviat en un trio de DJ i, finalment, en un segell discogràfic, Studio Barnhus ara té 50 llançaments i compte. El EP inicial de Good Children Make Bad Grown Ups va ser la primera aparició de Kovács en vinil.

Els èxits del col·lectiu han atret cobertura de premsa internacional, a més de donar-li a Kovács l'espai artístic que eventualment va fomentar Szikra en 2014, la pista que Kovács admet va ser el que li va fer adonar-se que podia “Fer música que la gent apreciï”.

L'àlbum debut de Kovács, “The Bells”, es va llançar a Studio Barnhus a l'agost de 2016, i va ser gravat durant una sessió intensiva de dues setmanes en l'estudi de Göteborg del seu amic i enginyer de mescla Matt Karmil. Descrit per Thump com un "llançament vertiginós, caleidoscòpic i rítmicament aventurer": The Bells va aparèixer en la segona posició en la llista dels 50 millors àlbums de Mixmag, 5 a DJ Mag, i va ser nomenat un dels 20 millors àlbums electrònics de 2016 per Pitchfork.

Kornél Kovács ha consolidat la seva posició com un dels productors i DJs més destacats. Des de 2017, ha punxat en gairebé tots els racons del món, inclosa la seva primera gira per Austràlia, en els espectacles Panorama Bar de Berlín i Good Room a Nova York, un escenari principal en la primera edició brasilera de Dekmantel i en escenaris de festivals al Regne Unit i en tota Europa.

YjuKtd3j1Huz-original.jpg

BARNT (DE)


BARNT (DE)


L'artista basat a Colònia és una de les poques cares noves en l'escena de la música electrònica mundial, la música de la qual fa una distinció fina i converteix les fórmules establertes contra el gra.

A més de ser un DJ des de fa més de 20 anys, Barnt és també un productor amb llançaments en segells com Hinge Finger i Cómeme ja en el seu haver. A més, és cofundador i copropietari del segell Magazine que va establir amb els seus vells amics del nord d'Alemanya Jens-Uwe Beyer i Crato al 2010.

IMG_1216.jpg

MLIR (SWE)


MLIR (SWE)


La paraula “orgànica” sovint et ve a la ment quan escoltes la música de MLiR. Una barreja de sons analògics i orgànics; sempre explicant una història i impossible classificar-la sota un gènere.

MLiR significa Modern Life is Rubbish, un nom completament precís i irònic.

Al 2016, Einar Christoffersson i Marco Gegenheimer van trencar amb el seu EP de debut “Swedish Lo-Life” a Studio Barnhus, el segell eclèctic de Axel Boman, Kornél Kovács i Petter Nordkvist. Un EP de 5 cançons, amb el hit “People” amb més de mig milió de reproduccions a Spotify. Després d’un concorregut 2018 amb concerts destacats a Dekmantel, Pikes Ibiza i el seu primer live al SoundEat Barcelona; el 2019 brilla amb força per Marco i Einar.

El seu segon EP d’Studio Barnhus, “Trans-World Junktion”, es publicarà aquesta primavera on també hi haurà dos EP’s més, algunes remescles i un àlbum.

nolah 2 bn.jpg

NOHLA (LIVE)


NOHLA (LIVE)


Nolah és una jove productora de música electrònica i Live performer de Lleida, actualment establerta a Barcelona.

La seva passió per la música va començar als 7 anys com a vocalista d'una banda. Va estudiar música clàssica i també va participar en una banda de rock amb els papers de guitarrista i compositor.

Tot aquest recorregut es reflecteix en el seu últim projecte, no obstant això la seva principal influència són els sons electrònics.

Melodies hipnòtiques i fortes línies de baix són les característiques principals del seu treball donant com a resultat un techno emocional i progressiu. 

Recentment s'ha introduït en la indústria obrint-se camí amb Live acts i les seves produccions.

El seu primer llançament ''Fedra'' a Parquet Recordings, i va arribar al 30 en el top 100 de Beatport (progressive). 

Ha editat a segells com Parquet Recordings, Tulipa Recordings i Hopeless. Sense oblidar-nos del seu més recent treball per a Click Rècords, el titulat “Nobody’s Journey”, un EP de tres talls originals d'allò més assenyat i sòlid.

solar.jpg

KRASI ZENT B2B WhITE SOXX (SOLAR SOUDS)


KRASI ZENT B2B WhITE SOXX (SOLAR SOUDS)


White Soxx comença la seva carrera formant-se com a dj resident en la promotora la qual forma anomenada Solar Sounds. Tot i la seva recent incorporació en l'escena ja ha tocat en Clubs i festivals importants de Girona, la Costa Brava, Barcelona i Berlin. Segons ell: "la Música són sentiments i emocions els quals hem de saber interpretar per entrar dins dimensions desconegudes". 

Krasimir Plamenov Vachev, conegut com a Krasi Zent, nascut a Bulgària i ubicat a Girona, forma part d'una nova generació de joves productors que obtenen les seves característiques musicals de diversos gèneres i situacions d'escolta. La seva carrera com a DJ va comença amb diverses residències en clubs i sales molt importants a la província de Barcelona i Girona.

Iro Aka.jpeg

IRO AKA


IRO AKA


David i Carles conformen el grup Barceloní Iro Aka, nascuts i establerts a la ciutat comtal. Podríem qualificar el seu gènere eclèctic per downtempo, house, techno, ambient, però ells prefereixen anomenar-lo música multicultural atemporal.

Residents com dj’s en Garage 442 i amics de Casa Gràcia, la trajectòria d'aquests dos joves apassionats per descobrir tot tipus de música, surt a la llum per primera vegada amb Mumkah (Original Mix), publicada en “UnreleaseDistrict” (segell sense ànim de lucre), obrint-se pas amb una mescla oriental de house i techno, el han donat suport dj’s i productors de la talla de Simple Symmetry, tocant-la al seu set per a Mixmag de 2018, al costat d'altres promocions seves. 

Després de diversos anys dedicats a la millora constant de les seves aptituds a l'estudi, i publicant diversos edits en la prestigiosa plataforma de música - 44,100hz Social Club -, aquest estiu de 2019 sortirà a la llum el seu primer treball a vinil, en el nou i psicodèlic segell Elephant Gait Music, 4 tracks originals amb 2 remixes, un de Tapen i un altre de Anatolian Weapons, treball donat suport per artistes com Vladimir Ivkovic i Lena Wilikens, entre altres.