Moomin.jpg
FL promo pic 20172.jpg
foto prensa skygaze 2.jpg
JMII_Geen.jpg
Olde Gods 2 (FOTO ALBA RUPEREZ).jpg
cinc-rc-sentats.jpg
Moomin.jpg

MOOMIN (DE)


SCROLL DOWN

MOOMIN (DE)


Al sortir “The story about you”, el seu debut al 2011, Moomin va ser elogiat per el resplendent naturalisme, que resideix dins de la seva bonica i introspectiva manera d’interpretar el House. L'aclamació era universal, tot i que ell es defineix només com un amant de la música, influenciat durant els 90 pel Hip-Hop, el funk i el jazz.

Posteriorment va editar una sèrie de produccions i remixos a segells com Smallville, Fuck Reality i Aim. També va iniciar el seu projecte Closer, un segell que edita en vinil i cassette.

Ara ens presenta el seu àlbum, “A minor Tought”, editat el passat 2016 i que no deixa de banda la seva singular visió del House entrant a exploracions més profundes, textures més càlides i una complexitat única.

Durant tot aquest temps ha pogut donar voltes per tot el món, portant els seus Dj sets i Lives a clubs i  festivals de ciutats com Londres, Melbourne, Nova York, Tel Aviv, Paris, Moscou, i Tòquio.

 

FL promo pic 20172.jpg

FERNANDO LAGRECA


FERNANDO LAGRECA


Després del succés del seu últim àlbum (Control, 2014) que li va portar a presentar-se en festivals com Sónar, ElectroSplash, BIME, i sales com Razzmatazz, The Warehouse i Dabadaba, Fernando comença 2017 deixant enrere un any en el qual no ha parat d'editar nou material original (Envy, Kassiopeia Kollektive, Musex Industries i Sincopat van ser alguns dels seus segells) i remixos per artistes de la talla de Affkt i Greg Kozo entre uns altres, a més de realitzar nombroses presentacions en llocs com Manrusiónica, Peacock Festival, Loftas Lithuania, Input Barcelona, així com ser artista suport de Jan Blomqvist en les seves presentacions a Espanya.

El 2017 portarà, a més, nou material en el qual es veurà un so més orientat al techno a baixes revolucions combinat amb electrònica de melodies voladores, i ho seguirem veient en els seus directes fidels al hardware i els sintetitzadors.

foto prensa skygaze 2.jpg

SKYGAZE


SKYGAZE


Skygaze és el projecte musical de Jaime Tellado, arquitecte de professió i aficionat a la música des de primerenca edat. Al 2013 comença la seva trajectòria havent actuat en festivals com Sonar, LEV o MIRA i per a plataformes com Boiler Room o Captcha.

En 2015 va ser participant de la Red Bull Music Academy BassCamp celebrada a Madrid. Ha publicat en multitud de segells com Love Our Records, Neonized Records, Solid Tapes, Feline o Riverette. Al 2016 va treure a la llum el seu segon LP, de títol “Weightless landscapes”.

A més, aquest 2017 ha tret el seu últim EP “Intensity & Dedication”. La seva música combina profunds baixos amb passatges ambientals en una constant hibridació de gèneres (hip-hop, house, techno, juke, etc.)

JMII_Geen.jpg

JMII


JMII


La trajectòria en solitari de JMII comença amb un EP de quatre talls al segell de Los Angeles 100% Silk. Abans l’havíem vist amb Pedro Vian en el projecte Aster, obrint-se pas amb una mescla personal de House, Techno i Ambient, i publicant diverses referències en Mathematics Recordings i Hivern Discs.

Posteriorment va passar dos anys en Berlin dedicats a la programació de les festes Geradehaus (amb convidats com John Talabot, Tim Sweeney o Ata) i a la millora de les seves aptituds a l'estudi de gravació.

La relació amb Hivern Discs segueix vigent i donarà pròximament noves publicacions on el Lo-Fi dels inicis deixa pas a un so més sobri, ballable, fosc i contundent que ja s'ha pogut escoltar en directes plens de maquinària analògica al Privamera Sound, Boiler Room o Mutek i en remescles per l’Studio 3.

Olde Gods 2 (FOTO ALBA RUPEREZ).jpg

OLDE GODS


OLDE GODS


La trobada entre JMII i Guillamino va crear l'entitat d’Olde Gods, un dels projectes més destacats de l'escena House catalana. Les seves produccions reflexen la seva peculiar visió del que hauria de ser la música de club.

Olde Gods ja s'ha pogut veure a les principals sales del país i festivals de caràcter electrònic.

Aquesta parella, a més, va decidir iniciar el seu propi projecte, el segell Minor Planets, que va utilitzar com a plataforma per editar els seus treballs.

cinc-rc-sentats.jpg

RADIOCONTROL


RADIOCONTROL


Radiocontrol és dj i productor barceloní al que mai ha estat fàcil catalogar dins d'un estil. Activista incansable de l'escena local, un dj obsessionat amb alguna cosa molt simple: passar-ho bé. Definir un gènere és difícil quan un dj es mou constantment entre house, garage, techno i una infinitat de possibilitats.

Ja han passat anys des que el seu “Noise Club” deixés petjada a Barcelona, i la seva actual residència en “Nasty Mondays: Nasty Bass” segueix fent-ho. La seva tècnica depurada i un estil en constant mutació són els estendards que l’han portat per cabines i festivals, grans i petits, del nostre país i part de l'estranger (Razzmatazz, Nitsa, Becool, Casino Royale, Space, Metro Dance Club, Ohmycat, FDAU o Mashroom Club i festivals com Sónar, Low Cost o O’Marisquinho entre uns altres).

No hi ha barreres ni límits, i així ho entén Radiocontrol. Al final l'única meta és gaudir de la música i la resta, almenos durant unes hores, no importa!