img_8629.jpeg
daphni_4low2.jpg
floating-low.jpg
ufolow.jpg
orbisonlow.jpg
pearson_sound_-_credit_Sima_Korenivski[1].jpg
taraval.jpg
20140225_inyrdisc.jpg
img_8629.jpeg

FOUR TET


SCROLL DOWN

FOUR TET


EL PROLÍFIC BRITÀNIC KIERAN HEBDEN, FOUR TET, SEMPRE S'HA MOGUT EN UN AMPLI VENTALL ESTILÍSTICA QUE VA DEL POP MÉS ORTODOX FINS L'ELECTRÒNICA MÉS ATREVIDA.

HA COL·LABORAT AMB BURIAL, DAVID ARNOLD O THOM YORKE, I HA REMESCLAT A APHEX TWIN, RADIOHEAD, SIA, BLACK SABBATH I MOLTS MÉS. OFERIRÀ AQUÍ LA SEVA ÚNICA ACTUACIÓ MUNDIAL ENGUANY A PART DE COACHELLA.

daphni_4low2.jpg

DAPHNI


DAPHNI


DAPHNI ÉS EL ALIAS AMB EL QUE Dan SNAITH De CARIBOU ES PRESENTA COM a DJ.

AMB AQUEST NOM HA PUBLICAT UN ÀLBUM a MERGE RECORDS I diversos SINGLES, UN d'ells junt a OWEN PALLET.

AL JULIOL ARRIBA EL SEU SEGON DISC, QUE FORMARÀ PART DE LA SÈRIE FABRICLIVE. SNAITH HA CREAT TOTA L'OBRA AMB MATERIAL PROPI I INÈDIT, INSPIRAT PER PRECEDENTS COM OMAR-S, SHACKLETON O RICARDO VILLALOBOS.

floating-low.jpg

FLOATING POINTS


FLOATING POINTS


SAM SHEPHERD VA ESTUDIAR PIANO I NEUROCIENCIA, I S'HA ACABAT CONVERTINT EN UNA ESTRELLA DE L'ELECTRÒNICA MUNDIAL COM FLOATING POINTS.

UNA COMBINACIÓ DE SINGLES BALLABLES AMB PASSATGES QUE COMBINEN FREE-JAZZ, AMBIENT I QUALSEVOL COSA QUE LI VINGUI DE GUST.

ufolow.jpg

BEN UFO


BEN UFO


BEN THOMSON AKA BEN UFO ÉS UN JOVE DJ CONFUNDADOR DEL SEGELL LONDINENC HESSLE AUDIO al COSTAT DE PEARSON SOUND I PANGEA Al 2007.

ELS SEUS SETS GIREN ENTORN al DUBSTEP, HOUSE I TECHNO Amb UNA BARREJA EXPLOSIVA PER PISTES DE BALL AMB TIRADA PELS RITMES BRITÀNICS.

orbisonlow.jpg

JOY ORBISON


JOY ORBISON


PETER O'GRADY ÉS UN PRECOÇ DJ I PRODUCTOR LONDINENC DE HOUSE, DUBSTEP, JUNGLE...

va OBTENIR UN GRAN RECONEIXEMENT JA AMB EL SEU PRIMER SINGLE COM a JOY ORBISON (TOP 1 PER FACT MAGAZINE), I S'HA DESTACAT DES DE LLAVORS COM DJ EN ELS TOPS De RESIDENT ADVISOR.

TAMBÉ ÉS CONEGUT PER LES SEVES COL·LABORACIONS AMB BODDIKA.

pearson_sound_-_credit_Sima_Korenivski[1].jpg

PEARSON SOUND


PEARSON SOUND


LA BBC CONSIDERA A DAVID KENNEDY, PEARSON SOUND, COM LA FIGURA CLAU DE L'ESCENA UK BASS.

PITCHFORK I RESIDENT ADVISOR L'ADOREN. HA REMESCLAT A RADIOHEAD, DEPECHE MODE, THE XX, DISCLOSURE I M.I.A. les SEVES CANÇONS SÓN LLIÇONS DE COM ARRIBAR AL LÍMIT SENSE SACRIFICAR ELS INSTINTS PRIMITIUS DE LA MÚSICA DE BALL.

taraval.jpg

TARAVAL


TARAVAL


TARAVAL ÉS UN PRODUCTOR DE HOUSE I TECHNO DE SAN FRANCisco.

la SEVA COLORIDA I PERSONAL VISIÓ DE LA MÚSICA DE BALL ESTÀ DIRIGIDA A ASSOLIR LA MÀXIMA INTENSITAT A LA PISTA, I PER AIXÒ HA ESTAT CONVIDAT ALS CLUBS MÉS ICÒNICS de LONDRES, BERLIN... a MÉS, FORMA PART DE LA BANDA EN DIRECTE DE CARIBOU.

20140225_inyrdisc.jpg

BRANDON HOCURA


BRANDON HOCURA


AGITADOR DE L'ESCENA CANADIENSE, BRANDON HOCURA ÉS MÚSIC, PRODUCTOR, ENGINYER DE SO I DJ AMB BASE A TORONTO, TAMBÉ FUNDADOR DELS SEGELLS INVISIBLE CITY I SÉANCE CENTRE.