Vols viure una experiència rural de música alternativa i electrònica? En un entorn natural envejable, trobem la Masia Can Gascons a Llagostera, una masia del segle XVI que el dissabte 22 de juliol emplaça un dels esdeveniments més originals i atractius de l'equador de l'estiu.

El Moritz Festival’Era aposta per la comoditat de l’espectador, un recinte amb encant, dimensions reduïdes i un cartell amb artistes nacionals i internacionals que seria impossible veure en un entorn bucòlic d’aquestes característiques. Aquest festival “fet a mà” es desmarca de la resta de programacions en viu amb un concepte tan simple com oferir la màxima proximitat entre públic i artista. Compartint camí amb senderistes i ovelles actuarà fins a una dotzena d’artistes que formaran part d’aquesta experiència única i amb tanta personalitat.

Per acabar d’arrodonir la vetllada, aquest singular festival comptarà amb una variada oferta gastronòmica mitjançant
diferents food-trucks de primer nivell i on també podreu gaudir de
l'experiència de "fer el vermut" gràcies a Vermouth CISA.

Horari: de 16h fins a les 6h. Per facilitar l'anada i tornada, l'organització posa a disposició dels assistents un servei de autobusos a preu reduït des de Barcelona i un autobús llançadora gratuït des de l'estació de tren de Caldes de Malavella al recinte. Càmping i pàrquing GRATUÏT.