ELS BARBOTT PRESENTEN VIDEOCLIP DEL SEU TEMA "MOTHER"

Comment

ELS BARBOTT PRESENTEN VIDEOCLIP DEL SEU TEMA "MOTHER"

La irrupció del quintet català Barbott cristal·litzar definitivament l'any passat amb la publicació de Curves, el seu més que sòlid disc de debut. La bona feina dóna els seus fruits, i el grup actuarà a la imminent nova edició del Primavera Sound 2017 (diumenge 4 de juny a les 14: 30h dins Primavera al Raval), i per a aquest estiu també compten amb dates al Festival de les arts de València, el nostre estimat Festival'Era 2017 i fins i tot un parell de dates a Londres.

Per celebrar el seu bon moment publiquen el segon videoclip del disc, per a la evocadora 'Mother', que avui estrenem en exclusiva. Dirigit per Verònica Segura, mostra el particular viatge cap a un altre món d'una noia després de descobrir un conill de plàstic rosa en la seva classe. I els acèrrims al Primavera Sound descobriran alguns dels seus escenaris al vídeo ... ja queda menys per tornar-los a trepitjar!

Font: Indiespot

Comment

MORITZ FESTIVAL’ERA 2017: MANEL, OCTAVE ONE, TRIÁNGULO DE AMOR BIZARRO, DARK SKY, BEGUN, ANÍMIC, CALA VENTO I MÉS...

Comment

MORITZ FESTIVAL’ERA 2017: MANEL, OCTAVE ONE, TRIÁNGULO DE AMOR BIZARRO, DARK SKY, BEGUN, ANÍMIC, CALA VENTO I MÉS...

El Moritz Festival’Era presenta la que serà la seva 5a edició amb un cartell que torna a marcar la diferencia, mantenint la seva personalitat. En un marc natural únic i seguint dels a la premissa de fer prevaldre la qualitat per sobre la quantitat, el festival ‘Boutique’ ERA ens portarà una acurada selecció d’artistes nacionals i internacionals el dissabte 22 de juliol a la Masia Can Gascons (Llagostera).

Sense cues ni massificacions i conservant la seva essència intimista i propera –gràcies al seu aforament reduït- facilita que els artistes es trobin en contacte directe amb el públic. La posta de sol segueix fent acte de presència rere l’escenari principal i els jardins idíl·lics d’una renovada Masia Can Gascons fan de tot plegat un paratge natural i rural incomparable.

Els catalans Manel actuaràn com a caps de cartell per presentar el seu últim disc Jo Competeixo, acompanyats de Triángulo de Amor Bizarro que defensaran el que ha esdevingut el millor disc nacional 2016. Comptarem amb la presència d’Anímic, presentant el seu nou disc Skin que deixa enrere el so dels seus dos últims àlbums per endinsar-se en el món de la electrònica; en Nico Roig presentarà Vol.71 on s’allunya de la vessant cantautora per crear un discurs més de banda amb la presència de Pau Rodríguez (Za!) i Juan Rodríguez Berbín (Seward); nalment, un dels productors amb major projecció de l’escena electrònica barcelonesa beGun serà l’encarregat de tancar el festival.

Aquest any s’amplia l’oferta musical de fora el nostre territori comptant amb 3 artístes internacionals. Octave One (US) ens farà ballar a través del seu sò de Detroit que els ha portat a ser un dels referents mundials dins l’escena electrònica. Els londinencs Dark Sky (UK) ens duran de viatge a través del seu live per presentar-nos el seu últim treball Othona, i el francès Awir Leon (FR) ens enamorarà en la que serà la seva primera presència en un festival espanyol.

El cartell es completa amb la banda del moment Cala Vento, presentant el seu disc Fruto Panorama, el talent dels emergents Barbott , la seducció de Renaldo & Clara i l’espectacular ritme de Playback Maracas.

L’acampada segueix sent gratuïta per tothom i s’ha augmentat la flota d’autobusos llançadora des de l’estació de Caldes de Malavella fins al recinte, tant a l’inici com al finalitzar el festival i a l’endemà (per a tots aquells que facin nit).

Servei d’autobusos Bcn-Recinte-Bcn
Per facilitar l’anada i tornada, l’organització posa a disposició dels assistents un servei d’autobusos a preu reduït per només 14€ des de Barcelona (ambdós trajectes inclosos).

Comment

MOOMIN (DE), FERNANDO LAGRECA, SKYGAZE, JMII, OLDE GODS I RADIOCONTROL A LA 4ª EDICIÓ DEL MORITZ ERA ELECTRÒNICA

Comment

MOOMIN (DE), FERNANDO LAGRECA, SKYGAZE, JMII, OLDE GODS I RADIOCONTROL A LA 4ª EDICIÓ DEL MORITZ ERA ELECTRÒNICA

La versió més refrescant del MORITZ Festival’Era celebra la seva quarta edició el dissabte 1 de juliol, obrint la temporada estival de la millor forma possible amb un més que sugerent cartell i mantenint el seu distintiu concepte "Rural Pool Party".

La festa manté el seu caràcter íntim, amb un aforament reduït que gaudirà d’una acurada selecció de Djs i productors del panorama nacional, amb la incorporació de l’internacional Alemany Moomin (DE), que actuarà per primera vegada a tot l’estat després d'editar l'any passat el seu álbum A Minor Thought a Smallville Records.

Cal destacar l’actuació de Fernando Lagreca, que ens sorpendrà amb un nou live perfectament pensat per la nostra pool party, l’asturià Skygaze presentarà el seu disc titulat Intensity & Dedication publicat el passat desembre i l’activista incansable de l'escena local barcelonina Radiocontrol també s'afegeix AL CARTELL.

A més, comptarem amb les actuacions de JMII i Olde Gods, gràcies a la nostra col·laboració amb Jägermusic, el programa musical de Jägermeister, PER completAR un cartell únic que farà les delícies dels assistents en un paratge inigualable com són els jardins de la Masia Can Gascons a Llagostera.

L’horari segueix sent diürn, de 14h a 1h, onze hores de diversió pels amants de la música electrònica, amb piscina, menjar de KM 0, camp de Volley i ovelles. Una Pool Party única en la seva espècie.

Transport: Ja a la venda els bitllets de l’autobús oficial des de Barcelona per només 14€.

Comment

L'ERA PRESENTA LES DATES DE L'EDICIÓ 2017 I POSA A LA VENDA LES SEVES ENTRADES

Comment

L'ERA PRESENTA LES DATES DE L'EDICIÓ 2017 I POSA A LA VENDA LES SEVES ENTRADES

EL FESTIVAL BOUTIQUE MÉS RURAL DE LA COSTA BRAVA
QUE es celebra A LA MASIA CAN GASCONS (LLAGOSTERA
PRESENTA LES DATES DE LA SEVA 5A EDICIÓ.

1 DE JULIOL | ERA ELECTRÒNICA - DESPRÉS DEL SOLD OUT DE
LEs PASSADES EDICIONS, TORNA LA POOL PARTY AMB MÉS GUST DE LA COSTA BRAVA
EL PRIMER DISSABTE DE JULIOL per obrir la temporada estival.
AFORAMENT LIMITAT, PISCINA I MÚSICA ELECTRÒNICA EN UN MARC NATURAL INCOMPARABLE.

22 DE JULIOL | FESTIVAL'ERA - EL FESTIVAL RURAL PER ANTONOMÀSIA SEGUIRÀ APOSTANT PER LA QUALITAT MUSICAL I PER LES EXPERIÈNCIES SINGULARS QUE ES VIUEN ALS CAMPS I BOSCOS DEL MATEIX RECINTE.

JA A LA VENDA LES ENTRADES a preu reduït
DEL MORITZ FESTIVAL'ERA A 27€ I de L'ERA ELECTRÒNICA A 18€.

(LES ENTRADES PUJARAN DE PREU EL DIA DE LA PRESENTACIÓ DELS CARTELLS)

Comment

MONDOSONORO / NOISEY MEXICO ESTRENEN VIDEOCLIP DE SORRY KATE

Comment

MONDOSONORO / NOISEY MEXICO ESTRENEN VIDEOCLIP DE SORRY KATE

EL QUARTET MADRILENY LLANÇA EL VÍDEO DE "TRUST VISITES NAPOLEON", UN DELS TEMES INCLOSOS EN EL SEU ÀLBUM DE DEBUT "HAVEN HOOD" (FOEHN RECORDS, 16).

SORRY KATE ES VAN CONVERTIR RÀPIDAMENT EN UNA DE LES REVELACIONS DE L'ANY PASSAT AMB UN DISC QUE ES REFLECTIA EN ELS PRIMERS ANIMAL COLLECTIVE, FINS I TOT SENSE DEIXAR DE BANDA INFLUÈNCIES DEL R&B O FINS I TOT DEL TRAP. UN ANY DESPRÉS FOEHN RECORDS DONARIA UNA EMPENTA LLANÇANT OFICIALMENT EL DISC, QUE EL QUARTET FORMAT VA COMPONDRE I VA GRAVAR AL LLARG DE GAIREBÉ TRES ANYS EN UNA PETITA HABITACIÓ.

ARA ESTRENEN EL VIDEOCLIP PER A UN DELS TEMES DEL DISC EN ELS QUALS PRECISAMENT S'ACOSTAVEN AL R&B CONTEMPORANI, "TRUST VISITES NAPOLEON", QUE LA MATEIXA BANDA S'HA ENCARREGAT DE REALITZAR.

Comment

FESTIVAL’ERA 2016: SOHN, JULIO BASHMORE, HOLA A TODO EL MUNDO, MAÏA VIDAL, JOAN COLOMO I MÉS...

Comment

FESTIVAL’ERA 2016: SOHN, JULIO BASHMORE, HOLA A TODO EL MUNDO, MAÏA VIDAL, JOAN COLOMO I MÉS...

EL MORITZ FESTIVAL’ERA PRESENTA LA QUE SERÀ LA SEVA 4A EDICIÓ AMB UN CARTELL QUE TORNA A MARCAR LA DIFE- RENCIA MANTENINT LA SEVA PERSONALITAT. EN UN MARC NATURAL INCOMPARABLE I SEGUINT DELS A LA PREMISSA DE FER PREVALDRE LA QUALITAT PER SOBRE LA QUANTITAT, EL FESTIVAL ‘BOUTIQUE’ ERA ENS PORTARÀ UNA CUIDADA SELECCIÓ D’ARTISTES NACIONALS I INTERNACIONALS EL DISSABTE 23 DE JULIOL A LA MASIA CAN GASCONS (LLAGOSTERA).

SENSE CUES NI MASSI CACIONS I CONSERVANT LA SEVA ESSÈNCIA INTIMISTA I PROPERA –GRÀCIES AL SEU AFORAMENT REDUÏT- FACILITA QUE ELS ARTISTES ES TROBIN EN CONTACTE DIRECTE AMB EL PÚBLIC. LA POSTA DE SOL SEGUEIX FENT ACTE DE PRESÈNCIA RERE L’ESCENARI PRINCIPAL I ELS JARDINS IDÍL·LICS D’UNA RENOVADA MASIA CAN GASCONS FAN DE TOT PLEGAT UN PARATGE NATURAL I RURAL INCOMPARABLE.

L’ACAMPADA SEGUEIX SENT GRATUÏTA PER TOTHOM I S’HA AUGMENTAT LA OTA D’AUTOBUSOS LLANÇADORA DES DE L’ESTACIÓ DE CALDES DE MALAVELLA NS AL RECINTE, TANT A L’INICI COM AL NALITZAR EL FESTIVAL I A L’ENDEMÀ (PER A TOTS AQUELLS QUE FACIN NIT).

VERMUT A L’ERA DE LA MÀ D’ESPINALER, OFERIM UNA DE LES GRANS NOVETATS D’AQUESTA EDICIÓ. GAUDIREM DE L’EXPERIÈNCIA DE “FER EL VERMUT” DINS DEL FESTIVAL AMB UN RECULL DELS PRODUCTES ESTRELLA D’ESPINALER I LA SEVA FAMOSA SALSA.

SERVEI D’AUTOBUSOS BCN-RECINTE-BCN
PER FACILITAR L’ANADA I TORNADA, L’ORGANITZACIÓ POSA A DISPOSICIÓ DELS ASSISTENTS UN SERVEI D’AUTOBUSOS A PREU REDUÏT PER NOMÉS 12€ DES DE BARCELONA (AMBDÓS TRAJECTES INCLOSOS).

CASHLESS
RENOVEM SISTEMA DE PAGAMENT PER FACILITAT I AGILITZAR ENCARA MÉS ELS SERVEIS DEL FESTIVAL. AMB LA COL·LABORACIÓ DE GLOWNET, PORTEM EL CASHLESS A LA NATURA.

Comment

PIONAL, WOODINI (LIVE), PLAYLESS, INNERCUT, MANS O I DJOHNSTON A LA 3ª EDICIÓ DE L'ERA ELECTRÒNICA

Comment

PIONAL, WOODINI (LIVE), PLAYLESS, INNERCUT, MANS O I DJOHNSTON A LA 3ª EDICIÓ DE L'ERA ELECTRÒNICA

LA VERSIÓ MÉS REFRESCANT DEL FESTIVAL’ERA CELEBRA LA SEVA TERCERA EDICIÓ EL DISSABTE 2 DE JULIOL, OBRINT LA TEMPORADA ESTIVAL DE LA MILLOR FORMA POSSIBLE AMB UN CARTELL QUE SEGUEIX SORPRENENT I UN CONCEPTE QUE VA MÉS ENLLÀ DELS TÒPICS.

LA POOL PARTY MANTÉ EL SEU CARÀCTER ÍNTIM, AMB UN AFORAMENT REDUÏT QUE GAUDIRÀ D’UNA ACURADA SELECCIÓ DE DJS I PRODUCTORS DEL PANORAMA NACIONAL I AMB LA INCORPORACIÓ DE L’INTERNACIONAL FRANCÈS WOODINI, QUE ACTUARÀ PER PRIMERA VEGADA A TOT L'ESTAT PER PRESENTAR EL SEU EP GONE

PIONAL, PLAYLESS, INNERCUT, MANS O I DJOHNSTON COMPLETEN UN CARTELL ÚNIC, QUE FARÀ LES DELÍCIES DELS ASSISTENTS EN UN PARATGE INIGUALABLE COM SÓN ELS JARDINS DE LA MASIA CAN GASCONS ALLAGOSTERA

L’HORARI SEGUEIX SENT DIÜRN, DE 14H A 1H, ONZE HORES DE DIVERSIÓ PELS AMANTS DE LA MÚSICA ELECTRÒNICA AMB PISCINA, MERJAR DE KM 0  I OVELLES. UNA POOL PARTY ÚNICA EN LA SEVA ESPÈCIE. 

TRANSPORT: SERVEI D’AUTOBUSOS DES DE BARCELONA PER ANAR I TORNAR A L’ESDEVENIMENT PER NOMÉS 12€.

Comment

L'ERA PRESENTA LES DATES DE L'EDICIÓ 2016 I POSA A LA VENDA LES SEVES ENTRADES

Comment

L'ERA PRESENTA LES DATES DE L'EDICIÓ 2016 I POSA A LA VENDA LES SEVES ENTRADES

EL FESTIVAL BOUTIQUE MÉS RURAL DE LA COSTA BRAVA
QUE TÉ LLOC A LA MASIA CAN GASCONS (LLAGOSTERA), 
PRESENTA LES DATES DE LA SEVA 4A EDICIÓ.

2 DE JULIOL | ERA ELECTRÒNICA - DESPRÉS DEL SOLD OUT DE
LA PASSADA EDICIÓ, TORNA LA POOL PARTY AMB MÉS GUST DE LA COSTA BRAVA EL PRIMER DISSABTE DE JULIOL AMB LA SEVA TERCERA EDICIÓ. AFORAMENT LIMITAT, PISCINA I MÚSICA ELECTRÒNICA EN
UN MARC NATURAL INCOMPARABLE.

23 DE JULIOL | FESTIVAL'ERA - EL FESTIVAL RURAL PER ANTONOMÀSIA SEGUIRÀ APOSTANT PER LA QUALITAT MUSICAL I PER LES EXPERIÈNCIES SINGULARS QUE ES VIUEN ALS CAMPS I BOSCOS DEL MATEIX RECINTE.

JA A LA VENDA EL PACK ERA 2016
(ERA ELECTRÒNICAFESTIVAL'ERA) A 36€, LES ENTRADES
PEL FESTIVAL'ERA A 25€ I PER L'ERA ELECTRÒNICA A 18€.

Comment

COM ARRIBAR AL RECINTE SI US HEU QUEDAT SENSE PLAÇA A L'AUTOBÚS

Comment

COM ARRIBAR AL RECINTE SI US HEU QUEDAT SENSE PLAÇA A L'AUTOBÚS

US HEU QUEDAT SENSE PLAÇA A L'AUTOBÚS OFICIAL?
A CONTINUACIÓ US EXPLIQUEM COM ARRIBAR AL RECINTE DE LA MANERA M´ÉS ENZILLA POSSIBLE:

1. AGAFAR EL TREN FINS L'ESTACIÓ DE CALDES DE MALAVELLA

2. AGAFAR LA FURGO-MORITZ LLANÇADERA DES DE L'ESTACIÓ DE CALDES DE MALAVELLA FINS EL RECINTE

HORARI -> A PARTIR DE LES 16:30H I FINS LES 23:00H (GRATUÏT)

3. AL TANCAR EL FESTIVAL HABILITAREM VARIES FURGONETES DEL RECINTE FINS L'ESTACIÓ DE CALDES DE MALAVELLA (2€).

TAXIS -> 633 15 58 21 

Comment

SOLD OUT PER L'ERA ELECTRÒNICA "POOL PARTY" 2015!!

Comment

SOLD OUT PER L'ERA ELECTRÒNICA "POOL PARTY" 2015!!

ESTEM MOLT ORGULLOSOS D'ANUNCIAR QUE LES ENTRADES PER L'ERA ELECTRÒNICA 2015 D'AQUEST DISSABTE 4 DE JULIOL ESTAN EXHAURIDES!!

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS COMPRADORS PER FER POSSIBLE AQUESTA PETITA GRAN FESTA I US RECORDEM QUE LES ENTRADES PEL FESTIVAL'ERA 2015 SEGUEIXEN DISPONIBLES

PER ÚLTIM US RECORDEM QUE NOMÉS QUEDEN 20 PLACES COMPLETAR EL SEGON AUTOBÚS QUE SURT DES DE BARCELONA!

Comment

VINE A FER UN VERMUT MIRÓ AMB DISCOS PARADISO

Comment

VINE A FER UN VERMUT MIRÓ AMB DISCOS PARADISO

VERMUTS MIRÓ ENTRA COM A COL·LABORADOR I COM A OBSEQUI US CONVIDA A FER UN VERMUT AMB DISCOS PARADISO CREW. TOTES LES PERSONES QUE ENTRIN DURANT LA 1a HORA A L'ERA ELECTRÒNICA "POOL PARTY" 2015 ELS REGALAREM UN VERMUT DE LA CASA MIRÓ. 

* limitat a 100 vermuts

Comment