La Rural Pool Party més autèntica de la Costa Brava, que tindrà lloc el 29 de juny a Llagostera, presenta el seu cartell amb Kornél Kovács (SWE), Barnt (DE), MLiR (SWE), Nølah (Live), Krasi Zent b2b White Soxx (Solar Sounds) i Iro Aka.

Després d’un descans molt merescut, el dissabte 29 de juny torna la versió més refrescant de l’ERA aquesta vegada acompanyats per Electrona, promotora gironina amb experiencia i saber fer dins del sector.

L’Era Electrònica obre la temporada estival de la millor forma possible amb un més que suggerent cartell i mantenint el seu distintiu concepte de “Rural Pool Party”.

La mítica festa torna amb més força que mai, creixent en aforament però mantenint el seu caràcter íntim, proper i personal. Un paratge idíl·lic com la Masia Can Gascons (Llagostera) que enyorava la seva festa més electrònica, gamberra i festiva.

En un any on no hi haurà edició del Festival’Era, l’Era Electrònica es posiciona en solitari per omplir aquest buit mantenint el seu horari diürn, de 14h a 2h, dotze hores de diversió per als amants de la música electrònica amb bon temps, bona música , cervesa, vermut, piscina, food-trucks, posta de sol, ovelles... Que més es pot demanar?

29 de juny de 2019
Horari: 14h-02h

Una Pool Party única en la seva espècie.

Entrades ja a la venda al web www.festivalera.com al preu de 19€ i també disponibles els bitllets d’autobús oficial des de Barcelona per només 14€.

Comment