La versió més refrescant del MORITZ Festival’Era celebra la seva quarta edició el dissabte 1 de juliol, obrint la temporada estival de la millor forma possible amb un més que sugerent cartell i mantenint el seu distintiu concepte "Rural Pool Party".

La festa manté el seu caràcter íntim, amb un aforament reduït que gaudirà d’una acurada selecció de Djs i productors del panorama nacional, amb la incorporació de l’internacional Alemany Moomin (DE), que actuarà per primera vegada a tot l’estat després d'editar l'any passat el seu álbum A Minor Thought a Smallville Records.

Cal destacar l’actuació de Fernando Lagreca, que ens sorpendrà amb un nou live perfectament pensat per la nostra pool party, l’asturià Skygaze presentarà el seu disc titulat Intensity & Dedication publicat el passat desembre i l’activista incansable de l'escena local barcelonina Radiocontrol també s'afegeix AL CARTELL.

A més, comptarem amb les actuacions de JMII i Olde Gods, gràcies a la nostra col·laboració amb Jägermusic, el programa musical de Jägermeister, PER completAR un cartell únic que farà les delícies dels assistents en un paratge inigualable com són els jardins de la Masia Can Gascons a Llagostera.

L’horari segueix sent diürn, de 14h a 1h, onze hores de diversió pels amants de la música electrònica, amb piscina, menjar de KM 0, camp de Volley i ovelles. Una Pool Party única en la seva espècie.

Transport: Ja a la venda els bitllets de l’autobús oficial des de Barcelona per només 14€.

Comment