EL MORITZ FESTIVAL’ERA PRESENTA LA QUE SERÀ LA SEVA 4A EDICIÓ AMB UN CARTELL QUE TORNA A MARCAR LA DIFE- RENCIA MANTENINT LA SEVA PERSONALITAT. EN UN MARC NATURAL INCOMPARABLE I SEGUINT DELS A LA PREMISSA DE FER PREVALDRE LA QUALITAT PER SOBRE LA QUANTITAT, EL FESTIVAL ‘BOUTIQUE’ ERA ENS PORTARÀ UNA CUIDADA SELECCIÓ D’ARTISTES NACIONALS I INTERNACIONALS EL DISSABTE 23 DE JULIOL A LA MASIA CAN GASCONS (LLAGOSTERA).

SENSE CUES NI MASSI CACIONS I CONSERVANT LA SEVA ESSÈNCIA INTIMISTA I PROPERA –GRÀCIES AL SEU AFORAMENT REDUÏT- FACILITA QUE ELS ARTISTES ES TROBIN EN CONTACTE DIRECTE AMB EL PÚBLIC. LA POSTA DE SOL SEGUEIX FENT ACTE DE PRESÈNCIA RERE L’ESCENARI PRINCIPAL I ELS JARDINS IDÍL·LICS D’UNA RENOVADA MASIA CAN GASCONS FAN DE TOT PLEGAT UN PARATGE NATURAL I RURAL INCOMPARABLE.

L’ACAMPADA SEGUEIX SENT GRATUÏTA PER TOTHOM I S’HA AUGMENTAT LA OTA D’AUTOBUSOS LLANÇADORA DES DE L’ESTACIÓ DE CALDES DE MALAVELLA NS AL RECINTE, TANT A L’INICI COM AL NALITZAR EL FESTIVAL I A L’ENDEMÀ (PER A TOTS AQUELLS QUE FACIN NIT).

VERMUT A L’ERA DE LA MÀ D’ESPINALER, OFERIM UNA DE LES GRANS NOVETATS D’AQUESTA EDICIÓ. GAUDIREM DE L’EXPERIÈNCIA DE “FER EL VERMUT” DINS DEL FESTIVAL AMB UN RECULL DELS PRODUCTES ESTRELLA D’ESPINALER I LA SEVA FAMOSA SALSA.

SERVEI D’AUTOBUSOS BCN-RECINTE-BCN
PER FACILITAR L’ANADA I TORNADA, L’ORGANITZACIÓ POSA A DISPOSICIÓ DELS ASSISTENTS UN SERVEI D’AUTOBUSOS A PREU REDUÏT PER NOMÉS 12€ DES DE BARCELONA (AMBDÓS TRAJECTES INCLOSOS).

CASHLESS
RENOVEM SISTEMA DE PAGAMENT PER FACILITAT I AGILITZAR ENCARA MÉS ELS SERVEIS DEL FESTIVAL. AMB LA COL·LABORACIÓ DE GLOWNET, PORTEM EL CASHLESS A LA NATURA.

Comment