Four Tet encapçala una cura planter d'artistes de l'electrònica en un recinte molt especial: la Masia de Can Gascons, a Llagostera

Basoa és l'espai en el qual es perden els amants de la música electrònica al Bilbao BBK Live, amb la millor selecció d'artistes del moment.

Era són els promotors del "festival amb ànima" per excel·lència de la costa brava; el Festival'Era, bolcats al benestar del públic i treballant sempre sota la premissa de primar la qualitat sobre la quantitat.

Les dues promotores s'associen per celebrar Love Rave, la festa més exclusiva i especial, en un entorn al mig de la natura on tot estarà cuidat amb el màxim detall.

Love rave es celebrarà el dissabte 9 de setembre a la masia Can Gascons, al paratge idíl.lic de Llagostera, on la comoditat i l'entorn crearán una experiència musical amb un impacte absolut entre els assistents.

Sense cues ni massificacions i conservant la seva essència intimista i propera gràcies al seu aforament reduït, facilita que els artistes es trobin en contacte directe amb el públic.

El paisatge natural i rural tan incomparable s'encarrega de la resta.

 
 

El cartell està format per una selecció de noms que acumulen la màxima reputació possible en un esdeveniment de música electrònica en l'actualitat.

El prolífic britànic kieran hebden, Four Tet, sempre s'ha mogut en un ampli ventall estilística que va del pop més ortodox fins l'electrònica més atrevida. Ha col·laborat amb Burial, David Arnold o Thom Yorke, i ha remesclat a Aphex Twin, Radiohead, Sia, Black Sabbath i molts més. Oferirà aquí la seva única actuació mundial enguany a part de Coachella.
 
Daphni és el alias amb el que Dan Snaith de Caribou es presenta com DJ. Amb aquest nom ha publicat un àlbum a Merge Records i diversos singles, un al costat d'Owen Pallet. Al juliol arriba el seu segon disc, que formarà part de la sèrie fabriclive. Snaith ha creat tota l'obra amb material propi i inèdit, inspirat per precedents com Omar-S, Shackleton o Ricardo Villalobos.
 
Sam Shepherd va estudiar piano i neurociencia, i ha acabat convertit-se en una estrella de l'electrònica mundial com Floating Points, combinant singles ballables amb passatges que combinen free-jazz, ambient i qualsevol cosa que li vingui de gust.
 
Ben Thomson aka Ben Ufo és un jove dj confundador del segell londinenc Hessle Audio al costat de Pearson Sound i Pangea al 2007. Els seus sets giren al voltant del dubstep, house i techno amb una barreja explosiva per pistes de ball amb tirada pels ritmes britànics.
 
Peter O'Grady és un precoç dj i productor londinenc de house, dubstep, jungle... Va obtenir un gran reconeixement ja amb el seu primer single com a Joy Orbison (top 1 per Fact Magazine), i s'ha destacat des de llavors com dj en els tops de Resident Advisor. També és conegut per les seves col·laboracions amb Boddika.
 
La bbc considera a David Kennedy, Pearson Sound, com la figura clau de l'escena UK Bass. Pitchfork i Resident Advisor l'adoren. Ha remesclat a Radiohead, Depeche Mode, The XX, Disclosure i M.I.A. les seves cançons són lliçons de com arribar al límit sense sacrificar els instints primitius de la música de ball.
 
Taraval és un productor de house i techno de Sant Francisco. La seva colorida i personal visió de la música de ball està dirigida a assolir la màxima intensitat a la pista, i per això ha estat convidat als clubs més icònics de Londres, Berlin... A més, forma part de la banda en directe de Caribou.

Agitador de l'escena canadiense, Brandon Hocura és músic, productor, enginyer de so i dj amb base a Toronto, també fundador dels segells Invisible City i Séance Centre.

Servei d'autobusos Barcelona-Love Rave- Barcelona
Per facilitar l'anada i tornada, l'organització posa a disposició dels assistents un servei d'autobusos a preu reduït, per només 14 €, des de Barcelona (tots dos trajectes inclosos).

Entrades pròximament a la venda!!

Comment